ALVERKO SATIŞ ORTAKLIĞI 

Nedir? ;

Senin aracılığınla gelen her müşteriden %5 komisyon kazanırsın. Yani, eğer bir müşteriyi Alverko’ya sen yönlendirdiysen ve o müşteri bir ürün satın alırsa, bu işlem üzerinden %5 komisyon alırsın. Aynı zamanda, senin altındaki diğer satış ortakları da müşteri getirebilir. Eğer bu alt ortaklardan biri bir müşteri getirirse, sen de bu müşteriden %1 komisyon alırsın. Yani, Alverko’ya bağlı bir başka satış ortağı aracılığıyla gelen müşterilerden de kazanç sağlarsın. Bir müşteriyi bir kez getirdiğinde, artık o müşteri senin sürekli müşterindir. Yani, bu müşteri herhangi bir alışveriş yaptığında, sen de bu işlem üzerinden komisyon kazanırsın. Bir müşteriyi bir kez getirmen yeterli olur ve sonrasında sürekli gelir elde edebilirsin. Bu sistem sayesinde, hem kendi çabanla getirdiğin müşterilerden hem de altındaki diğer satış ortaklarının getirdiği müşterilerden gelir elde etme fırsatın var. 🚀

SATIŞ ORTAĞI PANELİ ;

Satış ortağı paneli 3 bölümden oluşur. (Raporlar ,Profil ,Kampanyalar)

Raporlar bölümü, satış ortaklarının performansını izlemelerine yardımcı olur. Bu bölümde linkiniz aracılığıyla gelen müşterilerin bir dizi önemli metriği görebilirsiniz: Toplam Alışveriş Bürüt KazancıGeri İadelerGetirilen Müşteri Sayısı ve Satın Alınan Ürünler. Bu metrikler, işletmenizin başarısını ölçmek ve stratejilerinizi geliştirmek için önemlidir. 

Profil bölümü, kendi özel satış ortaklığı linkinizi alabileceğiniz bölümdür. Ürünün satış ortaklığı linkini almak için ürün linkini belirtilen alana yapıştırıp oluşan yeni linki sayesinde müşterileriniz, bu özel link aracılığıyla ürünü satın alabilirler. ( bu aşamada yapmış olduğunuz link sizin özel satış ortaklığı linkinizdir.)

Kampanyalar bölümü, Alverko.com’un belirli tarihlerde satış ortaklarına sunduğu müşteriler için vazgeçilemez tekliflerin bulunduğu alandır. Bu bölümde yer alan ürünler, uygun fiyatlı ve kampanyalıdır. Satış ortaklarının müşterilerine cazip fırsatlar sunmak için bu bölümü takip etmeleri önemlidir.

SIKÇA SORULAN SORULAR

  • müşteri girişi yaptıktan sonra hesabım menüsü açılır.
  • hesabım menüsünen 5. sırada bulunan SATIŞ ORTAKLIĞINA KAYDOLUN bölümünde tıklayın 
  • e-posta , telefon , iban bilgieri bölümlerini eksiksiz ve doğru şekilde doldurun . artık satış ortağısın! 

Linkinizden satılan ürünlerin iptal ve iade süreci tamamlandıktan sonra, hak edişiniz hesaplanır. 100 TL limitine ulaştığınızda, isterseniz ibandan aktarılır, isterseniz mağaza içinde harcayabileceğiniz bir kupon tanımlanır. 🌟

Evet, ödemenizi almak için iki seçeneğiniz bulunmaktadır: IBAN veya kupon. Sağ alt köşede yer alan mesaj kutusuna tıklayarak canlı sohbet ile müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve tercihinizi belirtebilirsiniz. İsteğinizi sistemimize kaydedip ödemenizi dilediğiniz şekilde gerçekleştirebiliriz. 

Satışın gerçekleştiği zaman satış ortaklığı paneline yansır ve sana e-posta yoluyla da bildirim göndeririz.

Kazanç sınırı yoktur; müşteri getirmeninde bir sınırı yoktur. İstediğin kadar kazanabilirsin.

link paylaşım adedinde bir sınırlama yoktur. İstediğiniz kadar link paylaşabilirsiniz.

 

evet kalıcıdır. ancak, programının kötüye kullanımı durumunda Alverko’nun program koşullarında veya geçerlilik tarihinde değişiklik yapma, programı tamamen ve geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Aklınıza takılan soruları ve iletişim için canlı destek veya ‘Alverkocom’ Instagram hesabından yazabilirsiniz. 📩👍

alverkocom